2 comments on “Iraq ~ Map Update dd February 16, 2016

  1. Mario vds says:

    Salem Maleicom,goeie dag DHR Pieter V O..-
    Zit met een vraag over die landkaarten hoe betrouwbaar zijn die op dit moment.
    Ik volg deze oorlog al van in begin en heb Irak oorlogen ook gevolgd en zoveel meer.Is mijn hobby geworden,maar ik volg JIHADOLOGY US States archive,en zie zoveel IS overwinningen op Koerden en op assad en zijn hezbollah legers.Maar vraag mij af hoe betrouwbaar dat allemaal is kan jij mij daar AUB van op de hoogte brengen.Want als ze echt zouden verliezen gaan de aanslagen enkel toenemen,zoals een onthoofde kip die loopt ook nog rond.Vrees dat de oorlog naar hier verplaatst gaat worden MALHALM door hen gecreeerd.Zie jij daar iets van waarheid in ??Dank u voor dit lezen en hoop een antwoord te mogen ontvangen.Aleicom Salem of Groetjes en dank u voor dit lezen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s