Guerilla warfare recorded from a rifle ~ Jabhat an-Nusra

السلسة المرئية/ بداية النهاية
(11) إبادة حاجز البقعة في درعا بالاشتراك مع كتيبة غرباء حوران الإسلامية
نشر الإصدار عبر مؤسسة المنارة البيضاء للإنتاج الإعلامي بتاريخ 14 جمادى الأولى 1434 هـ الموافق لـ 27-03-2013 م
This is Jabhat an-Nusra’s newest official video communication. “The beginning of the end part 11”
We witness a surprise guerrilla attack on an outpost of the regular Syrian army in Dara’a province. As usual the video is edited just to fit it’s purpose. The Nasheed in the background completes the Jihadi propaganda.
Part of this video is filmed by a camera mounted on an assault rifle. This would be a new approach for Jabhat an-Nusra in reporting the attacks.
A most spectacular one
This time we, spectators, are in the frontline …

7 comments on “Guerilla warfare recorded from a rifle ~ Jabhat an-Nusra

 1. IELLINA says:

  Je suis surpris par l’amateurisme de l’unité syrienne qui bivouaquent sur cette position. Défense du périmètre inexistante, pas de garde, le peu de personnel syrien dans l’enceinte du bivouac m’interpelle, car il s’agit d’un peloton tank et il n’y a que 5 ou 6 soldats syriens dans la vidéo. Je suppose qu’il s’agit d’un montage vidéo de popagande.

 2. […] Dus u vroeg zich af al die lieve enthousiaste jihadi’s uit Delft en omstreken nu in terecht komen? Nou, in de hel hierboven dus. Oppositiepropaganda heeft een nieuw level van awesomeness bereikt: op zijn Call of Duty’s een GoPro op een geweerloop monteren bij een surprise attack op een outpost van het Syrische leger in Dara’a.  Met een kek gammela gammala muziekje eronder gemonteerd uiteraard. Zo zien de frontlinies in Syrië er dus uit. Modderig, armoedig en vol doden. Maar je kunt het wel vanuit je luie stoel mee maken. Mooi man, oorlog in de 21e eeuw. Nu is de vraag: gaat Kim dat ook in Noord-Korea doen? (via) […]

 3. Teufen says:

  J’avais les mêmes commentaires que Iellina en voyant la vidéo. Ik had dezelfde opmerkingen al Illiena bij het bekijken van het filmpje. Zeer opmerkelijk dat de outpost niet beschermd was door patrouillerende wachten, laat staan door statische wachten. Ook zeer opvallend dat de aanvallers het kamp zo makkelijk kunnen binnenlopen. Ofwel is dit een teken van een serieus gebrek aan tactische kennis of kunde van het Syirsche leger. Ofwel is deze video geënsceneerd.

 4. I actually have no idea. Sorry

 5. Right here is the perfect webpage for anyone who wants to understand this
  topic. You understand a whole lot its almost hard to argue with you (not that I personally will need
  to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a topic which has been
  discussed for years. Excellent stuff, just wonderful!

 6. voyance says:

  Good article. I’m going through a few of these issues as well..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s